Startpagina | Kadotips | Concertarchief | Bach Cantatas CD Project | Word vriend van DeJongDeJong | privacyverklaring   

De Jong & De Jong

Actueel Agenda Contact CV's Recordings/audio Video Partituren CD's bestellen Interviews

Word vriend van DeJongDeJong

Word nu vriend van DeJongDeJong en ontvang een cd naar keuze gratis!

De broers Euwe en Sybolt de Jong zijn de afgelopen jaren op de loer liggende muzikale uitdroging te lijf gegaan met allerlei originele projecten. In deze muzikale fluiterijen speelt het instrument van hun jeugd - het orgel - een centrale rol.

Een greep uit hun oeuvre vanaf 2006:

  • Cantatedelen van J. S. Bach bewerkt voor vierhandig orgel, ingespeeld op een inmiddels nationaal en internationaal geprezen serie cd's. CD IV kreeg een vijfsterrenrecensie in het gezaghebbende muziekvaktijdschrift Luister. Deel VII is in september 2015 verschenen.
  • Een cd met liedjes van Ede Staal - dé volkszanger van Groningen - werd een groot succes in 2007. De opnames werden gemaakt met de leadzanger van Diep Triest: Theo Driessen in combinatie met het deftige Van Oeckelenorgel in de Hipploytuskerk te Middelstum.
  • In 2009 kreeg Felix Mendelssohn dezelfde behandeling als Bach, in 2016/17 verschijnt de tweede cd uit deze serie.
  • In 2011 werd een cd met Folksongs opgenomen. Bijzonder is het gebruik van harmoniums! De cd kreeg 5 sterren in het Dagblad van het Noorden en werd door recensent Job van Schaik als de op één na beste cdproductie van 2011 gekozen.
  • In 2012 verscheen de tweede cd met het Folksongensemble - aangevuld met de tenor Gerben Bos - dit keer met aan kerst gerelateerde volksmuziek uit diverse Europese landen.
  • In 2015 verscheen de derde cd (Hymns) met het Folksongensemble - aangevuld met altvioliste Elsbeth de Jong

Onze overheid is helaas niet erg onder de indruk van al dit kunstzinnigs.
Voor continuering van onze bezigheden zijn we dus afhankelijk van vrienden!
En daar kun je in deze bange (culturele) dagen niet genoeg van hebben.

AANMELDEN
U kunt zich eenvoudig als donateur aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en daarna op de knop verzenden te drukken.
U bent al donateur vanaf € 25,= per jaar!
Na aanmelding ontvangt u per post een gratis (door u te kiezen) CD uit de DeJongDeJong discografie + de nieuwsbrief en de factuur met daarop het door u gekozen donatiebedrag. Vervolgens ontvangt u jaarlijks (januari) een vervolgfactuur. Uiteraard is het ook mogelijk om een machtiging te verlenen aan DeJongDeJong. Het bedrag wordt dan jaarlijks (in januari) afgeschreven van uw rekening.

DONATIE AANPASSEN?
Indien u een ander bedrag wenst te doneren of niet langer betalende vriend of vriendin van DeJongDeJong wilt of kunt zijn, dan kunt u dat op elk gewenst moment beëindigen. U blijft uiteraard bevriend met de broers maar ontvangt vanaf dat moment een andere of geen factuur meer.

Bij aanmelding ontvangt u een cd naar keuze gratis!

Aanmeldingsformulier

Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
@mail *
Donatiebedrag:
Maak uw gratis cd keuze:
Opmerkingen