Startpagina | Over ons | Concertarchief | Privacyverklaring   

DeJongDeJong

Concertagenda DeJongDeJongPlus Bach Cantatas Project DJDJ YouTube DJDJ in de media Webwinkel Partituren Discografie Steun ons Contact

Steun ons

Het is onze doelstelling om (jonge) musici te betrekken bij onze muzikale projecten.
In de afgelopen jaren hebben we, samen met hen, o.a. het programma ‘Kerst in Contrast’ (inmiddels een traditie in de Groningse Martinikerk) en ‘Koffers vol met Bach’ gebracht.

Naast het continueren van deze activiteiten willen we ook graag nieuwe projecten ontwikkelen.

Uw steun is daarbij onontbeerlijk!

AANMELDEN
U kunt zich eenvoudig als donateur aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en daarna op de knop verzenden te drukken.
U bent al donateur vanaf € 25,= per jaar!
Na aanmelding ontvangt u per post een gratis (door u te kiezen) CD uit de DeJongDeJong discografie + de nieuwsbrief en de factuur met daarop het door u gekozen donatiebedrag. Vervolgens ontvangt u jaarlijks (januari) een vervolgfactuur. Uiteraard is het ook mogelijk om een machtiging te verlenen aan DeJongDeJong. Het bedrag wordt dan jaarlijks (in januari) afgeschreven van uw rekening.

DONATIE AANPASSEN?
Indien u een ander bedrag wenst te doneren of niet langer betalende vriend of vriendin van DeJongDeJong wilt of kunt zijn, dan kunt u dat op elk gewenst moment beëindigen. U blijft uiteraard bevriend met de broers maar ontvangt vanaf dat moment een andere of geen factuur meer.

Aanmeldingsformulier

Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
@mail *
Donatiebedrag:
Maak uw gratis cd keuze:
Opmerkingen